| Zalbe na Ivan_-a | |
|
Author | Message |
---|
Bogdan admin

Number of posts : 100 Age : 12 Registration date : 2008-07-15
 | Subject: Zalbe na Ivan_-a Mon Jul 21, 2008 4:06 pm | |
|
Last edited by Bogdan on Tue Aug 12, 2008 10:29 am; edited 1 time in total |
|
 | |
unborn Moderator

Number of posts : 10 Registration date : 2008-07-20
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Mon Aug 11, 2008 4:05 pm | |
| prvo je ban decka koji nema nista, koji u stvari nije ni igrao! ako ima demo neka ostavi!!!! Ban je i mene jer sam mu rekla da je bot ali to nije bitno!!! Ljudi pravite botovski server jer pojedini admini nemaju veze sa mozgom a kamoli cs-om!!!toliko od mene, vise netju igrati na vasem serveru! |
|
 | |
MAJoR experience soldier level 1

Number of posts : 35 Location : Kraljevo Registration date : 2008-07-16
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Mon Aug 11, 2008 5:08 pm | |
| sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesna pa nemoj tako imaces moj protektorat:P |
|
 | |
M@St3R MiNd Admininistrator

Number of posts : 32 Registration date : 2008-07-16
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Tue Aug 12, 2008 4:33 am | |
| |
|
 | |
Ivan_ Moderator

Number of posts : 43 Registration date : 2008-07-16
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Tue Aug 12, 2008 6:21 pm | |
| Kao prvo,nisam u opste banovao lika bez razloga.Nije tead igrao,bio je u bazi...Bogdan zna sto sam ga ban i to mi je sasvim dovoljno.A ja tebi da se pravdam zasto ja banujem nekog Vesna ne pada mi na pamet!To nije tvoja stvar..Banovao sam te lepo zbog toga sto si respravaljala samnom,a rekao sam ti pre toga da prekines,ali ti nisis....Tako da....Ako neko od admina ban nekog,to nije tvoja stvar i tebe se ne tice...Ako hcoes da igras na serveru igra,a ako neces,ne moras...Toliko od mene. |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Wed Aug 13, 2008 2:11 am | |
| ih vesnu ban, za izjave o botovima .. meni je rekla hiljadu puta da sam bot- nikad se nisam uvredio  ozbiljan server - nema sta jel bio pre toga gag pa kick? a na forumu pljuju najgrdje == cudni kriterijumi .. izvinjavam se ako je offtopic ..  2. da ne pisem novi post- ako admin koji je banovao agnostica ima demo= molio bih da ga okaci i da mi link .. znacilo bi mi .. bogdan mi nije dao konkretan odgovor kad sam ga pitao na pm toliko ..  |
|
 | |
Ivan_ Moderator

| Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Wed Aug 13, 2008 2:37 am | |
| Infant to kako cu ja da sankcionisem raspravu samnom je moja stvar,tebe to ne treba da zanima.... |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Wed Aug 13, 2008 2:46 am | |
| pa server je public, ne privatni server admina, zato me zanima .. ako je to vasa privatna stvar, koja je poenta ovog foruma ?  na kraju krajeva, kulturno sam te pitao, ti ako ne umes da odgovoris, to nema nikakve veze sa mnom, i ne moras da budes nardrkan, jer ni ja nisam nadrkano postavio pitanje, nego kulturno .. |
|
 | |
Ivan_ Moderator

| Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Wed Aug 13, 2008 3:00 am | |
| Ma nisam nadrkano odg,sorry,mozda sam se pogresno izrazio...Pa ja mislim da ovde samo Bogdan i ostali adimini mogu da kazu kako ce da se prekine rasprava izmedju admina i igraca..Mene je iznerviralo to sto uvek unborn mora da pita zasto je neko nekog ban ili nesto slicno,i ne samo ona nego jos po jedini..Mozda je moja greska sto sam je odma ban...Mislim da sam je ban na 60 min,tako mislim,mozda gresim,ne secam se sad tacno...Takodje mislim,da se igraci ne banuju samo zbog chita,bar je tako u pravilima za admnine... |
|
 | |
XP Admins | GuSS_ Head administrator

Number of posts : 165 Age : 28 Location : Kraljevo Job/hobbies : Komp dilea Registration date : 2008-07-16
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a Wed Aug 13, 2008 12:01 pm | |
| Samo da dodam,zbog rasprave sa adminima ide prvo gag,kick,ban 15,a i postoje igraci koji ni to nepostuju tako da je tema zavrsena!!!!!!!!!
TOPIC LOCK!!!!! |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Zalbe na Ivan_-a  | |
| |
|
 | |
| Zalbe na Ivan_-a | |
|